Gizli kalmış GMAIL Özellikleri

Muhtemelen Gmail'e ait bir mail adresin var ve neredeyse her gün bakıyorsun, kullanıyorsun. Peki sence maksimum üretkenlik sağlamak için Gmail'in her işlevini kullandığını düşünüyor musun? Muhtemelen hayır.

Gmail özelliklerinin tümü açıkça belirtilmez. Ben de keşfettiğim bazı özellikleri paylaşacağım.

1. Gönderilmiş Bir E-postayı Geri Çekme

E-posta hataları oldukça yaygın. Bir çoğumuz bununla yüzleşmiştir. Ek'siz yollama, yanlış kişiye yollama, eksik kişiye yollama gibi bir çok nedenle keşke yollamasaydım demişizdir.

Bu yaygın hatayı göz önünde bulundurarak Gmail, gönderilen bir e-postayı 30 saniyeye kadar “göndermenize” yani gerçi çekebilmenize yardımcı olabilecek bir özellik oluşturdu.

Bunu yapmak için Gmail hesabınızın "Ayarlar" sayfasına gitmeniz yeterlidir. Göndermeyi Geri Al düğmesini etkinleştirin ve geçersizleştirme süresini isteğinize göre ayarlayın.


2. Tüm E-Mailleri Tek Sekmede Alın

Gmail'deyken Sekmeleri gezmekten nefret eden biri misiniz? Tüm e-postalarınızı Birincil, Sosyal ve Tanıtım gibi farklı sekmeler yerine tek bir yerde mi görmek istiyorsunuz?

Tüm e-postalarınızın birincil Gelen Kutunuzda düzgün bir şekilde gelmesini istiyorsanız: Gmail'inizin ayarlarına gidin ve Gelen Kutusu sekmesini tıklayın. Promosyon ve sosyal onay kutusunun işaretini kaldırabilirsiniz. Artık tüm e-postalarınız tek bir yerde olacaktır.


3. Kendini Yok Eden E-posta

Gmail, kendi kendini imha etme özelliğini barındıran özel bir yazılım komut dosyası geliştirmiştir. Bunu kullanmak postanıza bir zamanlayıcı ekleyebilir ve belirli bir zaman aralığından sonra kendini imha edecektir.

Bu, bir e-postanın başka birine iletilmesini istemediğinizde yardımcı olur. Bunu yapmak için, e-postayı göndermeden önce gönder düğmesinin yanındaki asma kilit simgesine tıklayın.

Gizli mod adlı yeni bir sekme açılır. Burada gerekli değişiklikleri yapın. Ekran görüntüsüne bakın ve kolayca kendini imha eden e-postalar hazır!

Dilerseniz SMS şifreli de gönderebilirsiniz. Bu, postanıza ek bir güvenlik kaplaması oluşturmanıza olanak tanır. Bu özelliği kullanarak, postanın yalnızca hedeflenen alıcı tarafından okunduğundan emin olabilirsiniz.





gmail sign in, gmail sign up, gmail app, gmail inbox, gmail create, gmail email login, gmail contacts, gmail calendar, gmail login, gmail account, gmail account login, gmail archive, gmail account sign up, gmail account setup, gmail attachment size limit, gmail account create, a gmail account, a gmail address, a gmail sign, a gmail app, a gmail account with password, a gmail account login, a gmail email, a gmail email disappeared, gmail business, gmail block sender, gmail background, gmail by google, gmail bcc, gmail backup, gmail box, gmail blocking emails, b gmail icon, gmail b, box b gmail, f.b gmail.com, b.property services@gmail, b google gmail, nabil.b@gmail, gmailcom.b, gmail customer service, gmail change password, gmail cps, cgmailbox, gmail create account, c gmail login, gmail desktop, gmail down, gmail download, gmail desktop app, gmail drive, gmail dark mode ios, gmail delete account, gmail docs, gmail new account, gmail email, gmail email sign in, gmail email sign up, gmail expert help, gmail email templates, gmail encryption, gmail extension, gmail for business, gmail forgot password, gmail file size limit, gmail fax, gmail filters, gmail forwarding, gmail find my phone, gmail for kids, f=gmail login, gmail f.b account, f&m gmail, f-droid gmail, google for=gmail, gmail google, gmail generator, gmail groups, gmail google login, gmail group email, gmail guest login, gmail gmail, gmail google classroom, g gmail login, gmail help, gmail hangout, gmail hacked, gmail history, gmail home page, gmail html, gmail hawaii, gmail host name, hgmail.com login, gmail imap settings, gmail icon, gmail inbox sign in gmail, gmail issues, gmail imap, gmail ios dark mode, gmail images,

Gizli kalmış GMAIL Özellikleri Gizli kalmış GMAIL Özellikleri Reviewed by Es'Or on Temmuz 04, 2020 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.